MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 09. 2016.

Druženje starijih osoba u Popovcu

Zdenka i Lena (stoje), Anica, Slavka, Snježana, DanijelaZdenka i Lena (stoje), Anica, Slavka, Snježana, DanijelaU petak, 23. IX. 2016. godine, u Popovcu je, u prostorijama Udruge "Maska", organizirano još jedno druženje starijih osoba u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Domaćica druženja bila je Zdenka, a na druženju su još bile Lena, Anica, Slavka, Snježana,i Danijela te iza fotoaparata Enis, koordinator partnerske udruge "Svjetlo nade", koji je i organizirao to druženje.

U jednosatnom druženju bilo je riječi o svemu i svačemu: od poslova kojih u ovo doba godine ima dosta (berba grožđa i kukuruza, priprema zimnice, priprema ogrjeva za zimu), preko izložbe rukotvorina s kreativnih radionica, koja je održana u Kneževu početkom rujna, do seoskih novosti i šala, koje su svima izmamile osmijeh na licima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok