MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 04. 2022.

Pomoć starijim osobama

Pomoć oko raznorazne papirologije uvijek dobro dođePomoć oko raznorazne papirologije uvijek dobro dođeU prvom kvartalu ove 2022. godine nastavljeno je pružanje pomoći starijim osobama. Pomoć je pružena dvjema osobama i to devet puta.

Kao i svakog mjeseca, očitavano je brojilo za struju te je stanje dostavljeno u HEP. Ovo je starijim osobama problem budući da se dostava stanja vrši putem govornog automata. Može se stanje i odnijeti direktno u HEP, ali je to, kroz ove mjesece, bilo ograničeno kovid-potvrdama.

Početak godine bio je stvarno raznolik što se tiče potreba starijih osoba. Poslana je pošiljka s pošte, posjećivala se rodbina zbog smrtnog slučaja, rješavala se papirologija, kupovao se plin i sastavljao mobitel koji je pao i sav se rasuo.

Veliki problem starijim osobama predstavlja odlazak u neke ustanove i rješavanje papirologije jer znaju naići na zaposlenike koji nemaju razumijevanja za njihovu starost i sve što s njom dolazi, a i dosta je sve komplicirano.

Pomoć je, kroz ove mjesece, pružala "Oazina" zaposlenica Sandra, a u pomoć je pritekao i volonter Velibor.

Svi koji trebaju pomoć, pozivaju se da se slobodno jave u "Oazu" na broj telefona 031/705-055 i netko će im priskočiti u pomoć.

Prethodni i sljedeći članak: « Književno veče Uskrsna čestitka »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok