MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Javna događanja
Unikatnim predmetima od vune i predmetima nastalim u likovno-kreativnoj radionici za žene i radionici za djecu "Oaza" je učestvovala na brojnim izložbama i sajmovima (od kojih je neke i sama organizirala). Organizirala je i okrugle stolove i javne tribine s temama iz područja civilnog društva, volonterizma, ravnopravnosti spolova i zdravstva.
Kao članica Ženske mreža Hrvatske, "Oaza" je učestvovala u provođenju kampanja u vezi rodno-spolne izmjene udžbenika, kampanja protiv nasilja nad ženama i akcija pozivanja žena da izađu na lokalne izbore.
Uz pomoć Autonomne kuće Seka "Oaza" je organizirala odlazak 18 žena i djece na more u mjesto Splitsku na otoku Braču u sklopu programa psihološke podrške.
Kroz razne akcije "Oaza" je proteklih godine obilježavala i Europski tjedan.
2006. i 2007. godine "Oaza" je u Belom Manastiru organizirala Sajam udruga Baranje.
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok