MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 12. 2022.

Pomoć starijim osobama

Osim druženja sa starijim osobama...Osim druženja sa starijim osobama...U mjesecima studenom i prosincu ove godine nastavljena je aktivnost pomoći starijim osobama.

Tijekom ta dva mjeseca pomoć je pružena 11 puta za pet osoba. Kao i ranije, pomoć je pružana u radu na mobitelu, očitavano je brojilo za struju, kao pratnja u šetnjama…

Trebalo je otvoriti stariji mobitel i promijeniti karticu. Događalo se da osoba slučajno pritisne pogrešno dugme na daljinskom upravljaču pa se izgube svi programi, a bližilo se vrijeme za dnevnik.

Osim priče i druženja sa starijima, u druženju često sudjeluju i kućni ljubimci, u dva slučaja mačke, koji su najbolji prijatelji i društvo svojim vlasnicima. Tako se Sandra družila sa krasnom crnobijelom macom i jednim mrkim sivim mačorom koji vrlo rado prede. Djeluje opako, a u stvari je jako umiljat.

Prije nekoliko dana jedna korisnica je završila u bolnici te joj, ovim putem, cijeli "Oazin" tim želi brz oporavak i povratak kući.

Pomoć starijim osobama pružaju Sandra i Dragana, uz pomoć volonterke Jelisavke, u okviru dvogodišnjeg programa "Dostojanstveno starenje" kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

...druži se i s kućnim ljubimcima...druži se i s kućnim ljubimcimaSandra očitava brojiloSandra očitava brojilo

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok