MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 14. 01. 2019.

Formiranje i edukacija stručnog tima

Vesna Nedić, Ana Jeličić, Sofija Petrović, Sandra Kušenić i Jelena Opačić-MatijevićVesna Nedić, Ana Jeličić, Sofija Petrović, Sandra Kušenić i Jelena Opačić-MatijevićU ponedjeljak, 14. I. 2019. godine, s početkom u 13 sati, u "Oazinom" dnevnom boravku formiran je i educiran stručni tim za projekt "Nasilje baš nije fer". Tim čine "Oazini" aktivisti Vesna Nedić, Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević, Sandra Kušenić i Neno Radić. Edukaciju je provela "Oazina" vanjska suradnica – trenerica Sofija Petrović.

Teme edukacije bile su: rad s djecom u nižim razredima, tijek radionica, priprema radionica koje će učiteljice provoditi u svojim razrednim odjelima itd. Nakon edukacije raspravljalo se o modelima radionica koje će se provoditi u Osnovnoj školi Darda, koja je i partner na "Oazinom" projektu.

Inače, glavni cilj projekta je prevencijom nasilja među osnovnoškolskom djecom poticati ih na razvijanje tolerancije, poštivanja ljudskih prava i nenasilnog rješavanja sukoba.

Edukacija je jedna od aktivnosti projekta "Nasilje baš nije fer", dobivenog na Pozivu za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini, kojeg je raspisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok