MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Naslovnica

Radionice se odvijaju svaki utorakRadionice se odvijaju svaki utorak"Oazinih" likovno-kreativnih radionica u travnju bilo je četiri i to prema sljedećem rasporedu i posjećenosti:

  • 9.4.Mara, Klara, Jelisavka, Mirjana
  • 16.4.Jadranka, Klara, Mara, Mirjana
  • 23.4.Jadranka, Mara, Mirjana, Klara, Savica, Veselinka, Duško
  • 30.4.Jadranka, Mirjana, Klara, Mara, Jelisavka
Petak, 26. 04. 2024.

Dječja zabavna radionica

Ljepše vrijeme omogućilo je...Ljepše vrijeme omogućilo je...U petak, 26.4.2024. godine, u "Oazi" je održana još jedna zabavna radionica za djecu.

Budući da je vrijeme nešto ljepše, ovotjedna radionica održana je vani.

Svakog četvrtka igra se "Rummikub"Svakog četvrtka igra se "Rummikub"U četvrtom mjesecu ove 2024.godine u "Oazi" su, četvrtkom od 16 do 18 sati, održane četiri radionice druženja uz društvene igre i to sljedećim redom:

  • 4.4.Margita, Klara, Mara, Savica, Mirjana, Vida
  • 11.4.Margita, Klara, Vida, Mirjana, Savica, Mara
  • 18.4.Klara, Mirjana, Savica, Margita, Mara, Vida
  • 25.4.Mara, Klara, Mirjana, Margita, Vida, Savica

Radionicu je ispred "Oaze" pratila Sandra KušenićRadionicu je ispred "Oaze" pratila Sandra KušenićU četvrtak, 25.4.2024. godine, s početkom u 14 sati, održana je online radionica pod nazivom "Jačanje aktivističkih i volonterskih upravljačkih vještina OCD-a: novi oblici vladavine i socijalno poduzetništvo".

Na predstavljanju je bila...Na predstavljanju je bila..."Proteklog tjedna u Belom Manastiru bila su razna događanja na kojima sam prisustvovala. Sva su bila zanimljiva, no jedan bih ipak izdvojila, a to je predstavljanje umjetničko-znanstvene monografije umjetnika Stanislava Marijanovića, inače izv. prof. art. na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Utorak, 23. 04. 2024.

Druženje dviju udruga

Druženje uz društvenu igru "Rummikub"Druženje uz društvenu igru "Rummikub"U utorak, 23.4.2024. godine, u "Oazinim" prostorijama održano je jedno lijepo druženje članica dviju udruga: Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Mirovne grupe Oaza Beli Manastir.

Utorak, 23. 04. 2024.

Potpisan ugovor s OBŽ

Ugovor je ispred "Oaze" potpisala Sandra Kušenić.Ugovor je ispred "Oaze" potpisala Sandra Kušenić.U utorak, 23.4.2024. godine, po Planu financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2024. godini, potpisan je ugovor s Osječko-baranjskom županijom za projekt "Sajam udruga Baranje 2024.".

Ponedjeljak, 22. 04. 2024.

Dan planeta Zemlje

Dan planeta zemlje obilježava se 22.4.Dan planeta zemlje obilježava se 22.4.(opširnije: hr.wikipedia.org)

Petak, 19. 04. 2024.

Zabavne radionice za djecu

Društvene igra "Popišanko"Društvene igra "Popišanko"Zadnja dva petak, 12. i 19.4.2024. godine, u "Oazi" su održane dvije zabavne radionice za djecu.

Na obje su se igrale društvene igre.

12.4.

Prvo se odigrao jedan bingo, a zatim su se djeca prisjetila pomalo zaboravljenog "Popišanka" kojeg su odigrali nekoliko partija. Igra je to koja ima neka polja koja su super, a ima i ona koja vraćaju igrače na početak. Zbog toga je napeta i zanimljiva jer sve ovisi o sreći.

Ugovor je potpisala Sandra KušenićUgovor je potpisala Sandra KušenićU utorak, 16.4.2024. godine, u prostorijama Općine Jagodnjak, "Oazina" direktorica Sandra Kušenić potpisala je ugovor o financiranju projekta "Općina Jagodnjak u 'Baranjskom leksikonu'".

Projekt je odobren u sklopu Javnog natječaja za sufinanciranje projekata/programa udruga na području Općine Jagodnjak za 2024. godinu.

Sredstva je dobila i "Oaza"Sredstva je dobila i "Oaza"U utorak, 16.4.2024. godine, Mato Lukić, zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Osječko-baranjske županije, donio je Plan financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2024. godini.

Sredstva su dodijeljena za 144 nositelja programa / projekata u okviru 10 programskih područja u ukupnom iznosu od 175.842,90 eura.

Svaki dan dobar je dan za činjenje dobrih djelaSvaki dan dobar je dan za činjenje dobrih djela(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju popodne, 14.4.2024. godine, Mirovna grupa Oaza, odnosno njezin volonterski centar, zajedno s partnerima, obilježio je Svjetski dan činjenja dobrih djela.

14.4. - Svjetski dan činjenja dobrih djela14.4. - Svjetski dan činjenja dobrih djela

Ispred "Oaze" prisustvovale su Ana Jeličić i Sandra KušenićIspred "Oaze" prisustvovale su Ana Jeličić i Sandra Kušenić

(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 8.4.2024. godine, u Društvenom ateljeu u Osijeku, održano je neformalno druženje Coffee to Grow: Snaga žena u raznolikosti i podršci.

Petak, 05. 04. 2024.

Zabavna radionica za djecu

Prvo malo vanjskih aktivnosti...Prvo malo vanjskih aktivnosti...(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 5.4.2024. godine, u "Oazi" je održana još jedna dječja radionica.

Budući da se zadnjih nekoliko radionica radila kreativa, a da djeci ne bude previše kreativnog izražavanja, ovaj petak radionica je bila slobodnijeg karaktera.

Četvrtak, 04. 04. 2024.

Potpisan ugovor s OBŽ

Ugovor je potpisala Sandra KušenićUgovor je potpisala Sandra KušenićU četvrtak, 4.4.2024. godine, potpisan je ugovor s Osječko-baranjskom županijom za projekt "Baranjski leksikon" u vrijednosti od 700.00 eura, u sklopu Programa javnih potreba u kulturi na području Osječko-baranjske županije za 2024. godinu.

Nedjelja, 31. 03. 2024.

Uskrsna čestitka

Mirovna grupa Oaza želi vam sretan Uskrs!Mirovna grupa Oaza želi vam sretan Uskrs!

Subota, 30. 03. 2024.

Podjela uskrsnih paketića

"Oazine" korisnice spakirale su 17 poklona"Oazine" korisnice spakirale su 17 poklonaMirovna grupa Oaza i ove godine je, držeći se tradicije za Uskrs, pripremi i dijelila paketiće svojim bivšim korisnicima besplatnih toplih obroka, odnosno osobama starije životne dobi koje žive same i kojima ovi skromni pokloni puno znače.

Možda oni materijalno i nisu toliko vrijedni, ali dolazak volontera koji s njima malo i popričaju vrijedi im puno više. Kako se radi o starijoj populaciji, od podjele do podjele sve ih  je manje, što nas članove "Oaze" rastužuje, ali to je život.

Petak, 29. 03. 2024.

Dječja uskrsna radionica (2)

Završavali su se radovi s prethodne radioniceZavršavali su se radovi s prethodne radionice(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 29.3.2024. godine, održana je druga dječja uskrsna radionica na kojoj su završeni zadaci s prošle radionice.

Proslavljen je i Dan ženaProslavljen je i Dan ženaSvaki četvrtak u ožujku, od 16 do 18 sati, u "Oazi" su održana druženja uz društvene igre.

Stranica 1 od 371
Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok