MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 01. 2019.

Održana radionica za belomanastirske udruge

Petar Tokić (lijevo)Petar Tokić (lijevo)U četvrtak, 17. I. 2019. godine, s početkom u 17.00 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira održana je radionica na temu prijavljivanja projekata i programa udruga na natječaj Grada Belog Manastira u 2019. godini. Radionica je bila namijenjena svim zainteresiranim udrugama koje planiraju prijaviti projekte i programe na natječaj. Predstavnici udruga su, uz ostalo, upoznati s obaveznim obrascima te potrebnom dokumentacijom za prijavu na natječaj.

Predavač je bio PetarTokić, viši stručni suradnik za gospodarstvo u Upravnom odjelu za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti Grada Belog Manastira. Audiosnimka cijele radionice može se preslušati na FB-stranici BaranjaMedije.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok