MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Srijeda, 20. 10. 2021.

Održana "Oazina" javna tribina

Tribina je održana u Etnološkom centru baranjske baštineTribina je održana u Etnološkom centru baranjske baštine(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 20. X. 2021. godine, s početkom u 17 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine, održana je javna tribina na temu "Informiranje i prevencija zloupotrebe ugovora o dosmrtnom/doživotnom uzdržavanju".

Srijeda, 20. 10. 2021.

Mjesec borbe protiv raka dojke

Mjesec listopad obojan je u ružičastoMjesec listopad obojan je u ružičasto"Oazina" potpora "Ružičastom listopadu", mjesecu borbe protiv raka dojke.

Jadranka, Savica, Ana i MirjanaJadranka, Savica, Ana i MirjanaU utorak, 19. X. 2021. godine, u "Oazinim" prostorijama, održana je redovita likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Edukacija se mogla pratiti i onlineEdukacija se mogla pratiti i onlineU petak, 15. X. 2021. godine, u Puli, održan je još jedan blok edukacije "Škola za lokalni održivi razvoj 2021."

Petak, 15. 10. 2021.

Izrada kišobrana od papira

Na radionici je bilo osmero djeceNa radionici je bilo osmero djece(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15. X. 2021. godine, u prostorijama "Oaze", održana je dječja radionica izrade kišobrana od papira. Radionica je održana u sklopu projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu", koji financira Grad Beli Manastir.

Vesna NedićVesna NedićU petak, 15. X. 2021. godine, u Hotelu Park u Splitu, od 9:30 do 15 sati, održana je međunarodna konferencija "Krizni centar kao odgovor na potrebe žena preživjelih nasilje?" u organizaciji udruge Domine – organizacija za promicanje ženskih prava iz Splita.

Ova konferencija dio je 3. ženskog festivala kojeg organizira spomenuta udruga.

Petak, 15. 10. 2021.

Poziv na javnu tribinu

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir organizira javnu tribinu pod nazivom "Informiranje i prevencija zloupotrebe ugovora o dosmrtnom/doživotnom uzdržavanju".

Tribina će se održati u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru, u srijedu, 20. X. 2021. godine, u 17 sati. Predavačica će biti Veselinka Kastratović, pravna savjetnica iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek.

Četvrtak, 14. 10. 2021.

Druženje uz društvene igre

Klara, Ana i GretaKlara, Ana i GretaI ovog četvrtka, 14. X. 2021. godine, s početkom u 16 sati, održano je druženje uz društvene igre u "Oazinom" dnevnom boravku i to po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom od Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Ana, Stela i MirjanaAna, Stela i MirjanaU srijedu, 13. X. 2021. godine, održana je još jedna likovno-kreativna radionica iz programa "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Petak, 08. 10. 2021.

Izrada bookmarka od papira

Iris Aurora izrađuje bookmarkIris Aurora izrađuje bookmarkU petak, 8. X. 2021. godine, u prostorijama "Oaze", održana je dječja radionica izrade bookmarka od papira. Bila je to druga radionica u sklopu projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu", koji financira Grad Beli Manastir.

'Rummikub' najviše je igrana društvena igra'Rummikub' najviše je igrana društvena igraKao što je već i uobičajeno, i ovog četvrtka, 7. X. 2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, u vremenu od 16 do 18 sati, održalo se druženje uz društvene igre po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Emisija je emitirana 7. X. 2021. godinu u 17:15 satiEmisija je emitirana 7. X. 2021. godinu u 17:15 satiU četvrtak, 7. X. 2021. godine, snimljen je radijski prilog o "Oazinom" programu "Dostojanstveno starenje" za emisiju "Korak ka jednakosti", koja se emitira na Radiju Banska kosa.

Ispred 'Oaze' panel-raspravu pratila je Sandra KušenićIspred 'Oaze' panel-raspravu pratila je Sandra KušenićU srijedu, 6. X. 2021. godine, od 14:30 do 16 sati, održana je online panel-rasprava s predstavnicima udruga ne temu tranzicije Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti.

Utorak, 05. 10. 2021.

Oslikavanje staklenih boca

Anica, Jadranka i Mirjana oslikavaju staklene boceAnica, Jadranka i Mirjana oslikavaju staklene boceU utorak, 5. X. 2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održana je još jedna likovno-kreativna radionica iz programa "Dostojanstveno starenje", finaciranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Dvorana za kuglanje nalazi se u PEER-centru u ŠećeraniDvorana za kuglanje nalazi se u PEER-centru u ŠećeraniU ponedjeljak, 4. X. 2021. godine, u 11 sati, svečano je otvorena dvorana za kuglanje u sklopu rekreacijskog centra u PEER-centru u Šećerani.

Ponedjeljak, 04. 10. 2021.

Pomoć starijim osobama

Volonteri i travu koseVolonteri i travu koseU ljetnim mjesecima pružanje pomoći starijim osobama, u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranom od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, nije prekinuto.

Ekopolicija na zadatkuEkopolicija na zadatkuU petak, 1. X. 2021. godine, s početkom u 17 sati, održala se još jedna, ovoga puta malo drugačija, ekološka radionica za djecu.

Ana je spakovala 23 paketićaAna je spakovala 23 paketićaZa Međunarodni dan starijih osoba, koji se obilježava 1. X., Mirovna grupa "Oaza", u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, svojim starijim korisnicima pripremila je i podijelila paketiće.

Završna konferencija održala se u Hotelu OsijekZavršna konferencija održala se u Hotelu OsijekU petak, 1. X. 2021. godine, od 11 do 14 sati održana je završna konferencija projekta "Podrška socijalnoj koheziji", financiranog od strane Europskog socijalnog fonda, a u sklopu programa "Zaželi" za ekonomsko osnaživanje i položaj žena na tržištu rada.

Stranica 1 od 340
Nalazite se ovdje:
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok