MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 24. 09. 2016.

Izložba ručnih radova i kolača u Bolmanu

Štand Mirovne grupe OazaŠtand Mirovne grupe Oaza(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 24. IX. 2016. godine, s početkom u 17 sati, u novoobnovljenom bolmanskom Domu kulture održana je manifestacija pod neambicioznim imenom "Izložba ručnih radova i kolača". Izložbu je organizirala bolmanska udruga "Zlatna žena" pod vodstvom predsjednice Katarine Tomašević i pod pokroviteljstvom Općine Jagodnjak, a na njoj su – kao aktivni izlagača ili samo kao gosti – učestvovale ženske udruge ili organizacije koje imaju brojno žensko članstvo iz okolnih i malo udaljenijih baranjskih mjesta, ali i iz 100 kilometara udaljenog – Iloka.

Kulturno-umjetnička udruga (KUU) Novi BezdanKulturno-umjetnička udruga (KUU) Novi BezdanU Bolmanu su, pored domaće "Zlatne žene", svoje ručne radove izlagale Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira, Kulturno-umjetnička udruga (KUU) Novi Bezdan, Udruga žena "Fijolice" Petlovac, Udruga žena Romkinja "Romsko srce" iz Jagodnjaka te iločke članice Udruženja žena pri Mjesnom odboru Matice slovačke (MOMS) Bačka Palanka.

Kao gošće bile su i predstavnice Srpskog udruženja žena (SUŽ) "Dukat" iz Belog Manastira, KUD-a "Branko Radičević" iz Darde i SKD-a "Prosvjeta", Pododbor Kneževi Vinogradi.

Prijateljska i vesela atmosfera u bolmanskom Domu kulturePrijateljska i vesela atmosfera u bolmanskom Domu kultureU umjetničkom dijelu programa nastupile su ženska pjevačka grupa KUD-a "Branko Radičević" (pjesme "Tiho noći" i "Godine su prolazile"), Duet Milan i Hranislava (pjesme "So maki sum se rodila" i "Što te nema") te ženski zbor Kulturno-umjetničke udruge iz Novog Bezdana, koji je izveo jednu pjesmu na mađarskom jeziku. A potom je mikrofon preuzeo Josip Farkaš iz Belog Manastira i rado slušanim pjesmama i melodijama nastavio zabavljati stotinjak prisutnih posjetilaca, uglavnom žena, koje su uz ples i kolo nastavile druženje. Istovremeno su članice "Zlatne žene" goste počastile hladnim posluženjem i kolačima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok