MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 07. 2022.

Pomoć starijim osobama (travanj – lipanj)

Pomoć je potrebna i oko novih tehnologijaPomoć je potrebna i oko novih tehnologijaPomoć starijim osobama pružana je i u travnju, svibnju i lipnju ove godine i to za pet osoba, ukupno 11 puta.

Potrebe su različite, od očitavanja brojila i dostave stanja u HEP, košnje trave, druženja, vožnje kod liječnika, brisanja poruka na mobitelu, do slikanja i stavljanja namještaja u oglase. Čak je jedna korisnica trebala pomoć oko predavanja koje je provodila pa joj je "Oazina" zaposlenica Dragana pružila pomoć oko novih tehnologija.

Osim Dragane, pomoć starijima pružala je i Sandra te volonteri Ozren, Velibor, Jelisavka, Srđan i Mirjana. "Oazin" tim uvijek je na raspolaganju za pružanje pomoći, a sve što zaposlenice ne mogu obaviti same, uvijek nađu volontere spremne pomoći.

Naravno, kao što uvijek naglašavamo, svi potrebiti mogu se javiti u "Oazu" na broj 031/705-055 te će im odgovarajuća pomoć biti pružena.

Pomoć starijim osobama pruža se u okviru dvogodišnjeg programa "Dostojanstveno starenje", kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok