MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 12. 2021.

Pomoć starijim osobama

Katarina preuzima račune za plaćanjeKatarina preuzima račune za plaćanjeU toku X. i XI. mjeseca nastavljena je pomoć starijim osobama. Pomoć je pružena za pet starijih osoba. Svatko od njih ima različite potrebe, a ono što svima dobro dođe je razgovor i druženje koje se, uz pružanje pomoći, također, uvijek odvija kod posjeta starijima.

U toku ova dva mjeseca očitavano je brojilo za struju i dostavljano je stanje u HEP, nabavljane su namirnice, plaćani računi, podizan novac s bankomata i još niz drugih aktivnosti koje su starijima često problem, što zbog otežanog kretanja, što zbog izbjegavanja gužve.

Osim toga, 31. X., satovi su se pomjerali na zimsko računanje vremena pa je to starijima, također, veliki problem. Oni koji imaju starije mobitele to moraju odraditi ručno pa im je trebala pomoć oko toga. Problem je bio i jedan digitalni sat koji ima četiri tipke, ali za namještanje točnog vremena trebalo je puno strpljenja i upornosti.

Jedna osoba, koja se otežano kreće, praćena je do groblja i do prijatelja na druženje.

Pomoć su pružale "Oazine" zaposlenice Katarina i Sandra.

Mnogim starijima potrebna je svakakva pomoć. Svi koji nemaju nikoga da im pomogne, pozivaju se da se slobodno jave u "Oazu" na broj telefona 031/705-055 i netko će im priskočiti u pomoć.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok