MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 10. 2021.

Pomoć starijim osobama

Volonteri i travu koseVolonteri i travu koseU ljetnim mjesecima pružanje pomoći starijim osobama, u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranom od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, nije prekinuto.

U toku VIII. i IX. mjeseca pružena je pomoć trima osobama starije životne dobi. Uz, već do sada spomenuto, očitanje brojila i dostavu stanja u HEP, bilo je tu još raznih aktivnosti. Obavljene su kupovine voća, košena je trava, orezivani žbunovi, nabavljao se plin, a bilo je tu i druženja.

Uglavnom su u ovim aktivnostima sudjelovale "Oazine" zaposlenice Katarina i Sandra, ali su u nekima angažirani i volonteri Ozren i Velibor. Naravno da je uz svaku aktivnost uključeno i druženje sa starijim osobama, koje vole razgovarati sa svima, a, najčešće, žive same pa im fali pažnje.

Sve osobe starije životne dobi koje trebaju nabavku namirnica i lijekova, plaćanje računa ili možda razgovor s nekim, mogu se javiti na "Oazin" telefon 031/705-055 svakim radnim danom od 8 do 14 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok