MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 07. 2016.

Druženje starijih osoba u Kneževu

Silvija, Karol i FrancikaSilvija, Karol i FrancikaI u četvrtak, 28. VII. 2016. godine, u Kneževu je organizirano druženje starijih osoba u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Druženje je održano kod teta-Francike i njezinog muža Karola, a povod je bio Francikin rođendan. Gosti su bili teta-Silvija i EnisIbrahimović, koordinator "Oazine" partnerske udruge "Svjetlo nade" iz Kneževa, koji je i organizirao to druženje.

Teta-Francika je goste počastila kavom i kolačima, a potom se razvezla zanimljiva priča o tome kakve su nekada bile proslave. Gosti su doznali da će Francika i Karol u studenom ove godine proslaviti 63 godine braka pa je dogovore novo druženje tim povodom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok