MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 07. 2016.

Druženje starijih osoba u Kneževu

Jelica, Bela i EnisJelica, Bela i EnisU srijedu, 27. VII. 2016. godine, u Kneževu je organizirano još jedno druženje starijih osoba u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Na druženju kod teta-Jelice i njezinog supruga Bele bili su još i teta-Silvija te Enis Ibrahimović, koordinator "Oazine" partnerske udruge "Svjetlo nade", koji je i organizirao to druženje. Na slici su Jelica, Bela i Enis, dok je teta-Silvija bila iza fotoaparata. Razgovaralo se o svemu i svačemu, uglavnom o svakodnevnim i svima bliskim seoskim temama: vremenu, vrtovima, kuhanju, spremanju i sl.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok