MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 18. 05. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": drugi neformalni sastanak

Online-sastanak: Beli Manastir - Vukovar - Pakrac - ViroviticaOnline-sastanak: Beli Manastir - Vukovar - Pakrac - ViroviticaU ponedjeljak, 18. V. 2020. godine, s početkom u 14 sati, održan je drugi neformalni online-sastanak predstavnica svih partnera na projektu "Nova znanja – nove prilike". Sastanak je održan korištenjem platforme, odnosno videokonferencijske aplikacije Zoom.

Kao i na prvom neformalnom sastanku, ispred Udruge žena Vukovar, koja je i nositelj projekta, na drugom sastanku bile su Jelena Janković i Dejana Crvenković, ispred Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca Mirjana Bilopavlović i Mirsada Popović Damjanović, ispred udruge "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice Snježana Paripović Gut i Danijela Vuković, a ispred "Oaze" Vesna Nedić.

Predstavnica Mirovne grupe Oaza: Vesna NedićPredstavnica Mirovne grupe Oaza: Vesna NedićRazlog sazivanja sastanka bio je nastavak aktivnosti zajedničkog projekta, čije je provođenje – uz odobrenje ugovornog tijela: Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – odgođeno nešto više od mjesec i pol dana zbog proglašenja pandemije izazvane koronavirusom.

Aktivnosti se nastavljaju 25. V. 2020. godine i to provedbom motivacijskih radionica u tri županije: Virovitičko-podravskoj, Požeško-slavonskoj te Vukovarsko-srijemskoj.

Na području Osječko-baranjske županije, u organizaciji Mirovne grupe Oaza, takve radionice održane su u Osijeku 6. III. 2020. i u Belom Manastiru 10. III. 2020. godine.

Na sastanku je bilo govora i o ostalim aktivnostima koje treba zajednički provesti kroz projekt "Nova znanja – nove prilike".

* * *

Da podsjetimo, projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Projekt je odobren iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok