MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 01. 2021.

"Nova znanja – nove prilike": Sastanak projektnog tima

Sastanak projektnog tima 'na daljinu'Sastanak projektnog tima 'na daljinu'U četvrtak, 14. I. 2021. godine, s početkom u 11 sati, održan je online-sastanak projektnog tima projekta "Nova znanja – nove prilike", na kome su bile ispred Udruge žena Vukovar (nositelja projekta) Jelena Janković i Dejana Crvenković te ispred partnerskih udruga: Mirjana Bilopavlović iz Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca, Danijela Vuković Litarac iz udruge "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice i Vesna Nedić iz Mirovne grupe Oaza Beli Manastir.

Tema sastanka bila je realizacija radionice o komunikacijskim vještinama, namijenjene dugotrajno nezaposlenim osobama, kako bi ih se radom na razvoju mekih vještina, posebno komunikacijskih vještina, potaklo na aktivnije sudjelovanje na tržištu rada.

Poziv dugotrajno nezaposlenima na radionicu o komunikacijskim vještinama objavljen je i na "Oazinoj" web-stranici ovdje.

***

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok