MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 01. 2021.

Online-sastanak s polaznicama osposobljavanja

Anita, Vesna, Katarina i SandraAnita, Vesna, Katarina i SandraU srijedu, 13. I. 2021. godine, s početkom u 9 sati, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je online-sastanak s Katarinom Gaćina iz Belog Manastira i Anitom Drenjančević iz Bilja.

I jedna i druga bile su prošle godine polaznice osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU prema projektu "Nova znanja – nove prilike".

Jedna od aktivnosti tog projekta je i uključivanje polaznika osposobljavanja u rad udruga koje su ga provodile i to kroz praćenje natječaja i pripremu projekata za natječaje. Na ovom sastanku bilo je riječi o nekim aktivnostima koje je "Oaza" dosad provodila, ali i o raspisanim natječajima, a posebno o natječaju "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice". Zanimljivo je da su se i Katarina i Anita složile u zaključku da nije isto pripremati neki projekt dok se ide na osposobljavanje ili to raditi u konkretnoj praksi.

Sastanku su se kasnije pridružile i "Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Sandra Kušenić, koje su iz svoje perspektive govorile o radu u "Oazi", kao i o nekim "Oazinim" aktivnostima.

***

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok