MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 22. 02. 2021.

Rad s polaznicom osposobljavanja

Vesna Nedić - rad od kuće (dok god epidemiološka situacija ne bude povoljna)Vesna Nedić - rad od kuće (dok god epidemiološka situacija ne bude povoljna)U toku veljače 2021. godine "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić radila je (što online, što telefonom) s Katarinom Gaćina na pripremi projekata za koje su raspisani natječaji. Katarina je prošle (2020) godine bila polaznice osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU prema projektu "Nova znanja – nove prilike".

Jedna od aktivnosti tog projekta je i uključivanje polaznikā osposobljavanja u rad udruga koje su ga provodile i to kroz praćenje natječaja i pripremu projekata za natječaje.

Projekt-koordinatorica i polaznica osposobljavanja najviše su se bavile natječajem "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice" i natječajem koji je za udruge raspisao Grad Beli Manastir. I ovaj put polaznica Katarina Gaćina zaključila je da nije isto pripremati neki projekt dok se ide na osposobljavanje ili to raditi u konkretnoj praksi.

* * *

Katarina Gaćina - također rad od kućeKatarina Gaćina - također rad od kućeProjekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok