MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 05. 2020.

Suljoški Restoran Panon ponovo počeo s radom

Velika vanjska terasa Restorana PanonVelika vanjska terasa Restorana PanonU utorak, 12. V. 2020. godine, Restoran Panon, koji djeluje u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi na adresi Moše Pijade 11, ponovo je počeo s radom nakon što je bio, kao i svi drugi ugostiteljski objekti u Hrvatskoj, zatvoren više od mjesec i pol dana zbog pandemije koronavirusa.

Restoran Panon raspolaže velikom vanjskom terasom, koja može primiti preko sto osoba, zadovoljavajući sve uvjete i preporuke koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo s ciljem sprečavanja zaraze koronavirusom. Restoran također raspolaže zatvorenom terasom te malom i velikom salom.

"Panon" može primiti i grupe posjetitelja. Za grupe veće od deset osoba, kako bi se izbjeglo čekanje na licu mjesta, poželjna je rezervacija i dogovor zbog pripreme stolova u skladu s trenutno važećim propisima.

Osim popiti piće po želji, u Restoranu se može i jesti, budući da je restoranska kuhinja također započela s radom. Iz Restorana sugeriraju da bi vrstu hrane, kao i vrijeme dolaska, najbolje bilo dogovoriti i najaviti ranije kako bi se mogli osigurati svi potrebni sastojke kojih, zbog trenutno smanjenog obima rada, u nekom trenutku možda može nedostajati.

Radno vrijeme restorana je od utorka do nedjelje od 9 do 20 sati. Restoran ne radi ponedjeljkom, osim za unaprijed dogovorene i rezervirane termine za grupe.

Kroz lavandu do 'Panona'Kroz lavandu do 'Panona'Kontakt-osoba za više informacija i rezervacije je voditelj SRC-a Kneževi Vinogradi Vanja Ćosić na broj mobitela 099-613-29-48 ili na e-mail: vanja@knezevi-parkovi.hr.

Od petka, 15. V. 2020. godine, Restoran Panon uveo je i novu uslugu: dostavu hrane na kućnu adresu za područje Baranje. Narudžbu je potrebno izvršiti najkasnije 24 sata prije isporuke.

Dostava hrane može se naručiti isključivo na broj telefona 031-730-999 u radnom vremenu restorana. Minimalna vrijednost narudžbe je 200 kuna, a plaćanje se vrši isključivo gotovinom po isporuci.

(Foto: Gordan Trtanj)

Pročitano 457 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok