MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 02. 2021.

Poziv dugotrajno nezaposlenim osobama (2)

(Prijavnica)Logo projektaLogo projekta

Jeste li se kada zapitali što sve spada pod komunikacijske vještine? Iako se nazivaju vještinama, mogu li se one onda naučiti, poboljšati?

Koliko nam je u današnjem svijetu, koji je užurban i nema mjesta za polovične i pogrešno shvaćene poruke, važno pravilno komunicirati?

Koliko zapravo obraćate pažnju, ne samo na ono što kažete, već i na ono što odajete govorom tijela?

Iako su neki ljudi po prirodi bolji komunikatori, svi imamo predispoziciju biti odlični u komunikaciji, samo je pitanje vježbe, a radionica prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijske vještine idealna je prilika za to!

Takva radionica namijenjena je dugotrajno nezaposlenim osobama kako bi ih se radom na razvoju mekih vještina, posebice komunikacijskih vještina, potaklo da aktivnije sudjeluju na tržištu rada i da tako postanu konkurentniji na tom tržištu. Dugotrajno nezaposlene osobe su mladi do 29 koji su nezaposleni iznad 6 mjeseci te osobe starije od 30 koje su nezaposlene iznad 12 mjeseci.

Ako želite poboljšati svoje komunikacijske vještine, možete se prijaviti na "Oazinu" online-radionicu. Prijavnicu možete preuzeti OVDJE te je popunjenu vratiti na e-mail: oaza_bm@yahoo.com. Više informacija o radionici možete dobiti na telefon: 031/705-055.

Prijavljene osobe dobit će obavijest o vremenu i načinu održavanja radionice, koja se planira za kraj siječnja ili početak veljače.

*   *   *   *   *

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok