MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 04. 2021.

"Nova znanja – nove prilike": sastanak projektnog tima

Za vrijeme "novog normalnog" većina sastanaka odvija se onlineZa vrijeme "novog normalnog" većina sastanaka odvija se onlineU četvrtak, 8. III. 2021. godine, s početkom u 11 sati održan je online sastanak svih predstavnika partnera projekta "Nova znanja – nove prilike". Sastanak je održan preko platforme Google Meet.

Ispred Udruge žena Vukovar, koja je i nositelj projekta, prisustvovale su Jelena Janković i Dejana Crvenković, ispred Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca Mirjana Bilopavlović i Mirsada Popović Damjanović, ispred udruge "S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice Danijela Vuković te ispred "Oaze" Vesna Nedić.

Vesna Nedić javlja se od kućeVesna Nedić javlja se od kućeTema sastanka bila je provedba preostalih aktivnosti koje treba odraditi do kraja projekta koji uskoro i završava. Najviše je govora bilo o organiziranju završne konferencije koja će se kao i ovaj sastanak, zbog pridržavanja svih epidemioloških mjera i preporuka proizašlih iz pandemije izazvane koronavirusom, morati održati online. Bilo je govora o programu konferencije; obavještavanju medija, korisnika projekta, kao i svih onih uključenih u provedbu projekta: predstavnika Zavoda za zapošljavanje u sve četiri županije (Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukavarsko-srijemske) te predstavnika učilišta koji su sudjelovali u osposobljavanju korisnika.

* * *

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok