MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 02. 2021.

Održana radionica o komunikacijskim vještinama

Projekt 'Nova znanja - nove prilike'Projekt 'Nova znanja - nove prilike'U srijedu, 3. II. 2021. godine, s početkom u 10 sati, u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike" (kodni broj: UP.02.1.1.06.0082), a u organizaciji Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, održana je online, kako je i najavljeno ovdje, prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijska radionica preko aplikacije Google Meet. Radionica je održana za jednog polaznika s područja Osječko-baranjske županije, koji je nezaposlena osoba prijavljena na Zavod za zapošljavanje u Belom Manastiru.

Radionicu je držala Vesna Nedić, koordinatorica na projektu iz Osječko-baranjske županije. Na radionici je bio Marko Antić iz Karanca.

Polaznik radionice Marko Antić iz KarancaPolaznik radionice Marko Antić iz KarancaRadionica je, kao i prvi put kad je održana, o čemu smo pisali ovdje, obuhvaćala sljedeće teme: socijalne vještine i kako ih koristimo, vrste komunikacije, barijere i alati u komunikaciji te na kraju samoprocjena komunikacijskih vještina. Provedbom ove radionice doprinijet će se motivaciji ciljanih skupina za aktivnijim sudjelovanjem na tržištu rada te će stečene vještine moći primijeniti u svom daljnjem životu i radu, što je i provedena evaluacija pokazala.

Radionica se zbog poštivanje svih epidemioloških mjera odvijala online pa je ovaj put izostao ručak.

***

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok