MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 03. 2021.

"Nova znanja – nove prilike": neformalni sastanak

Online-sastanakOnline-sastanakU četvrtak, 4. III. 2021. godine, s početkom u 8:30 sati održan je online-sastanak svih predstavnika partnera projekta "Nova znanja – nove prilike". Sastanak je održan preko aplikacija Google Meet.

Ispred Udruge žena Vukovar, koja je i nositelj projekta, bile su Jelena Janković i Dejana Crvenković, ispred Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca bila je Mirjana Bilopavlović, ispred udruge "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice bila je Danijela Vuković, a ispred "Oaze" Vesna Nedić.

Neformalni sastanak počeo je stvarno neformalno. Sudionice su prvo razgovarale o situaciji, izazvanoj epidemijom koronavirusa, u kojoj se trenutno svi nalazimo, kako provode aktivnosti, kako rade s korisnicima…

Nakon toga predstavnice partnerskih organizacija razgovarale su, sad malo formalnije, o načinu provedbe preostalih aktivnosti na projektu.

* * *

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok