MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 04. 2021.

Održana završna konferencija projekta "Nova znanja – nove prilike"

Završna konferencija održana je preko platforme Google MeetZavršna konferencija održana je preko platforme Google Meet

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 15. IV. 2021. godine, s početkom u 11 sati, održana je završna konferencija projekta "Nova znanja – nove prilike" preko platforme Google Meet.

Konferenciju je vodila Dejana Crvenković, a projekt je predstavila Jelena Janković, obje iz Udruge žena Vukovar, koja je i nositelj projekta.

Jelena je predstavila provedene aktivnosti koje su doprinijele ostvarenju općeg cilja projekta, a to je osigurati bolju socijalnu uključenost i zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba provedbom ciljanih edukacija, a istovremeno jačati kapacitete stručnjaka koji rade s dugotrajno nezaposlenima.

Dodala je da je osposobljeno 35 osoba, s područja četiri županije, za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, 65 osoba je sudjelovalo na prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijskim radionicama, a četiri osobe koje su završile program osposobljavanja uključene su u rad Udruge žene Vukovar i partnerskih organizacija.

Naglasila je da su se čak šest osoba uspjele zaposliti nakon završenog osposobljavanja, što govori o uspješnosti provedenog projekta.

Nakon Jelene Janković kratko su izložile svoja iskustva u radu na projektu i s korisnicima koordinatorice na projektu: ispred Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca Mirjana Bilopavlović, ispred udruge "S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice Danijela Vuković te ispred "Oaze" Vesna Nedić.

* * *

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok