MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 04. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": neformalni sastanak

Online-sastanak: Beli Manastir - Vukovar - Pakrac - ViroviticaOnline-sastanak: Beli Manastir - Vukovar - Pakrac - ViroviticaU četvrtak, 30. III. 2020. godine, s početkom u 11 sati, održan je neformalni online-sastanak predstavnica svih partnera na projektu "Nova znanja – nove prilike". Sastanak je održan korištenjem platforme, odnosno videokonferencijske aplikacije Zoom. Pomoću nje sudionice sastanka mogle su se vidjeti i čuti.

Ispred Udruge žena Vukovar, koja je i nositelj projekta, bile su Jelena Janković i Dejana Crvenković, ispred Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca bile su Mirjana Bilopavlović i Mirsada Popović Damjanović, ispred udruge "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice bile su Snježana Paripović Gut i Danijela Vuković, a ispred "Oaze" Vesna Nedić.

Dnevni red sastanka bio je:

  • ZNS 1 – komentari (ZNS = Zahtjev za nadoknadom sredstava)
  • Prijedlog i mogućnosti provedbe projektnih aktivnosti kada ponovno krene projekt
  • Razno

Predstavnica "Oaze": Vesna NedićPredstavnica "Oaze": Vesna NedićUz teme iz dnevnog reda, bilo je riječi i o situaciji u kojoj su se manje-više našle sve udruge zbog proglašenja pandemije izazvane koronavirusom, potom o tome kako se odvijaju aktivnosti udruga te o odgodi aktivnosti s korisnicima…

Na koncu sastanka, zaključak je bio da je lijepo ponovo se naći, pa makar virtualno, te porazgovarati o projektu i nastavku njegovih aktivnosti.

* * *

Da podsjetimo, projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Projekt je odobren iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Pročitano 205 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok