MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 04. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": rezultati testiranja

Nositelj projekta: Udruga žena VukovarNositelj projekta: Udruga žena VukovarU petak, 3. IV. 2020. godine, u 13:39 sati, voditeljica projekta "Nova znanja – nove prilike" Jelena Janković iz Udruge žena Vukovar uputila je e-mail s naslovom "Obavijest o rezultatima testiranja" svim kandidatima koji su učestvovali u "Oazinim" motivacijskim radionicama u Osijeku i Belom Manastiru (vidjeti OVDJE i OVDJE) te u psihološkom testiranju održanom telefonskim putem (vidjeti OVDJE):

Poštovane/i,

nadam se da ste svi dobro i da ste zdravi. Psihologinja nas je izvijestila o tome kako je protekao razgovor u ponedjeljak i utorak (23-24. III. 2020, op.). Također, napomenula nam je kako je bilo vrlo teško odlučiti se za samo 8 kandidata jer je izbor bio zaista dobar. Stoga smo pripremili i rezervnu listu ukoliko netko od odabranih odustane.

Kao što smo Vam već rekli i kao što ste i sami svjesni situacije u kojoj se nalazimo, vrijeme početka edukacije Vam u ovom trenutku ne možemo reći. Čim budemo imali više informacija, javit ćemo Vam.

Čitajući opaske psihologinje o kandidatima nakon obavljenog razgovora, vidimo (što nam je zaista drago) da ste visoko motivirani i spremni učiti te se nadamo da nitko od onih koje je psihologinja odabrala neće odustati od edukacije.

Slijedi onaj dio koji Vas najviše zanima, popis onih koje je psihologinja odabrala za edukaciju:

  • Katarina Gaćina (Beli Manastir)
  • Marko Perković (Josipovac)
  • Ivana Miličević (Višnjevac)
  • Ankica Pašalić (Osijek)
  • Dijana Galošević (Belišće)
  • Jasminka Paunović (Osijek)
  • Sanja Grabar (Našice)
  • Maja Štraub (Magadenovac)

Na rezervnoj listi se nalaze:

  • Anita Drenjančević (Bilje) i Monika Joh (Beli Manastir)

Čestitke izabranima, a onima koji nisu upali u 8 odabranih polaznika želimo da Vas to ne obeshrabri.

Srdačan pozdrav i svako dobro!

Jelena Janković
Udruga žena Vukovar
Tel.: 032/421-191
Mob.: 099-824-44-62

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok