MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 09. 2016.

Antonija Papak u "Koraku ka jednakosti"

Stana Nemet, autorica emisije 'Korak ka jednakosti'Stana Nemet, autorica emisije 'Korak ka jednakosti'Kao što smo i najavili, emisija "Korak ka jednakosti", emitirana 8. IX. 2016. godine s početkom u 17 sati, a koju na Radiju Banska kosa priprema novinarka Stana Nemet, bila je posvećena trenutnim "Oazinim" aktivnostima iz socijalnog programa (projekti "Dostojanstveno starenje", "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru" i "Pomoć ugroženim Belomanastircima").

U emisiji su učestvovale "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i "Oazina" gerontodomaćica i trenerica medicinske gimnastike Antonija Papak, fizioterapeutkinja po zanimanju.

Uz razgovor o spomenutim projektima, dobar dio emisije bio je posvećen baš Antoniji Papak i njezinoj životnoj priči. Usprkos velikoj tremi koju je osjećala za vrijeme snimanja priloga, Antonija je na slušaoce ostavila snažan i lijep dojam, pogotovo njezina vesela i vedra narav i gromki osmijeh. Ukratko, došla je na zimovanje kod svojih baranjskih rođaka, tu srela čovjeka svog života i ostala u Baranji i sad već tri godine živi u – Karancu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok