MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 19. 12. 2022.

Radioemisija "Korak ka jednakosti"

'Oaza' u još jednoj emisiji 'Korak ka jednakosti''Oaza' u još jednoj emisiji 'Korak ka jednakosti'U četvrtak, 8.12.2022. godine, na Radiju Banska kosa, u 17:15 sati, emitirana je emisija "Korak ka jednakosti" koja je snimljena u petak, 2.12.2022. godine.

Gostovale su Vanja Marković i Monika Teklić Tolj, pravne savjetnice Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijeka, koje su pričale o temi informiranja i prevencije zlouporabe ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju".

Snimanje Emisije je jedna od aktivnosti programa "Dostojanstveno starenje" kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Ukoliko ste emisiju propustili ili biste ju voljeli poslušati opet, ona se sada u cijelosti nalazi na "Oazinom" YouTube-kanalu.

{youtube} WpxMpxXsLXU{/youtube}

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok