MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 09. 2022.

Izrada narukvica od perlica

Gotovo stalna likovno-kreativna ekipaGotovo stalna likovno-kreativna ekipaNa zadnjoj održanoj "Oazinoj" likovno-kreativnoj radionici, u utorak, 6.9.2022. godine, izrađivale su se narukvice od različitih šarenih perlica.

Radionici su, uz zaposlenice Anu i Draganu, prisustvovale najvjernije korisnice Jadranka, Jelisavka, Mirjana i Savica koje ne propuštaju gotovo ni jedno druženje.

Zavisno o afinitetu korisnica nastajale su jednobojne, šarene, velike i male narukvice od drvenih i plastičnih perlica koje će ponosno nositi njihove vlasnice ili će biti ponuđene na "Oazinom" štandu na nekoj od nadolazećih jesenjih manifestacija. Što bi rekli, našlo bi se tu  za svakoga po nešto.

I tako, u nizanju perlica, kao priča iz svakodnevnog života uz poneku ubačenu šalu ili dosjetku koja doprinosi dobrom raspoloženju korisnica, završena je i ovotjedna radionica.

Likovno-kreativna radionica održava se u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Narukvice različitih veličina...Narukvice različitih veličina......boja i od različitih materijala...boja i od različitih materijala

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok