MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 27. 12. 2022.

Druženje u samačkim domaćinstvima

Gospođa Mirjana bila je...Gospođa Mirjana bila je...Zadnji utorak ove 2022. godine, 27.12., "Oazini" volonter Dejan i zaposlenica Ana zaputili su se u prigradsko naselje Branjin Vrh gdje su posjetili gospođu Mirjanu Bošković, bivšu korisnicu "Oazinih" toplih obroka.

Simpatična gospođa Mirjana, koja inače živi sama, bila je ugodno iznenađena nenadanom posjetom jer joj, kaže, osim susjede Jadranke, koja joj zlata vrijedi, rijetko tko dolazi na vrata.

Druženje uz priču o svakodnevnim problemima, kao i sjećanja na prošla ljepša vremena iz mladosti kada je nisu mučila razne zdravstvene tegobe kao sada, brzo je prošlo. Svi skupa dobro raspoloženi rastali su se uz dobre želje za nadolazeću novu godinu, kao i neki novi susret u toplije vrijeme u gospođa Mirjaninom dvorištu koje obično krase mirisne ruže i šareno cvijeće koje ona njeguje s puno ljubavi.

Druženja u samačkim domaćinstvima odvijaju se unutar programa "Dostojanstveno starenje" kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

...jako sretna nenadanom posjetom...jako sretna nenadanom posjetom

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok