MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 09. 2016.

Snimanje emisije za Radio Bansku kosu

Stana Nemet i Antonija PapakStana Nemet i Antonija PapakU utorak, 6. IX. 2016. godine, s početkom u 10 sati, novinarka Stana Nemet s Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu prilog za svoju stalnu emisiju "Korak ka jednakosti".

U razgovoru su sudjelovale "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i "Oazina" gerontodomaćica Antonija Papak. Govorilo se o edukaciji za gerontodomaćice, koja je održana 3. IX. u Kneževu te o poslovima gerontodomaćice, ali najviše o Antoniji. Ona je, inače, fizioterapeutkinja koja je prije tri godine došla u Karanac iz Primoštena. Zaljubila se u jednog Baranjca, a potom i u Baranju.

Kako Antonija još uvijek nije našla posao u struci, trenutno radi u "Oazi" kao gerontodomaćica, ali i kao trenerica medicinske gimnastike prilagođene za starije osobe. Kao gerontodomaćica radi kroz javne radove HZZ-a, a kao trenerica kroz "Oazin" projekt "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Emisija "Korak ka jednakosti" bit će emitirana u četvrtak, 8. IX. 2016. godine, s početkom u 17 sati na Radiju Banska kosa, na frekvenciji od 96,9 mHz.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok