MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 12. 2022.

Snimljena emisija "Korak ka jednakosti"

Pravne savjetnice Centra za mirPravne savjetnice Centra za mirU petak, 2.12.2022. godine, snimljena je još jedna emisija "Korak ka jednakosti" na Radiju Banska kosa.

Tema emisije bila je "Informiranje i prevencija zloupotrebe ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju", a gostovale su Vanja Marković i Monika Teklić Tolj, pravne savjetnice Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijeka.

Odlučeno je da se o ovoj temi snima radioemisija, a ne da se održi javna tribina, kako je prvotno planirano, kako bi što veći broj ljudi saznao najvažnije informacije i razlike u ovim ugovorima te koje su sve moguće opasnosti kod sklapanja istih.

Voditeljica emisije je Stana Nemet, a bit će emitirana na Radiju Banska kosa u četvrtak, 8.12.2022. godine, u 17:15 sati.

Snimanje Emisije je jedna od aktivnosti programa "Dostojanstveno starenje" kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok