MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 04. 09. 2016.

Nominacije za Mirovnu nagradu "Krunoslav Sukić"

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek i ove godine objavljuje nominacije za mirovnu Nagradu "Krunoslav Sukić", tj. za nagradu i priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava. Više informacija o samoj nagradi, javni poziv, uvjete natječaja i obrasce za prijavu možete pronaći ovdje.

Nagrada i priznanja "Krunoslav Sukić" dodjeljuju se za osobit doprinos u zaštiti i promociji ljudskih prava i sloboda čovjeka i dosljedno promicanje kulture mira i nenasilja. Namijenjena je osobama, organizacijama, inicijativama, školama koje ispravno življenje za dobro ljudi, zajednice i prirode svjedoče građanskom i ljudskom zauzetošću, povezujući osobni razvoj i opće dobro. Nominacije za 2016. godinu primaju se od 5. rujna do 15. studenoga.

Pročitano 1192 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok