MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 10. 2023.

Prvi dan studijskog putovanja u Vukovar

Posjet i edukacija u Udruzi žena VukovarPosjet i edukacija u Udruzi žena Vukovar(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 10.10.2023. godine, "Oazine" aktivistice Vesna, Ana, Sandra i Dragana uputile su se u Vukovar na studijsko putovanje u okviru Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Prva stanica je bila Udruga žena Vukovar gdje su ih dočekale predstavnice udruge Mirjana Mizdrak Mišanović, Jelena Janković, Tatjana Zuber i Dejana Jasenovčanin. Uslijedilo je međusobno predstavljanje, razmjena iskustava koje se tiču aktivnosti, teškoća u radu i mogućnosti. Tu je i voditeljica projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" Vesna predstavila ovaj program koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR).

Nakon edukacije "Organizacijski razvoj udruge u novim uvjetima rada" koju je održala koordinatorica Udruge žena Vukovar Mirjana, "Oazine" aktivistice su imale priliku obići prostorije udruge.

"Oazine" aktivistice zaigrale su i Bingo"Oazine" aktivistice zaigrale su i BingoNapravljena je pauza za ručak u restoranu Sims, nakon koje je uslijedio posjet Klubu osoba treće životne dobi Udruge žena Vukovara. Srijeda je dan za igranje društvenih igara pa su se korisnici, osobe starije dobi već okupili i prije predviđenih 15 sati. Zajedno s korisnicima su i aktivistice "Oaze odigrale društvenu igru Bingo.

Na kraju prvog dana, u programu studijskog putovanja posjetio se i obišao Vukovarski vodotornja te posjetila izložba "Proširena stvarnost Vukovarskog vodotornja" kao primjer inovativne tehnologije.

Prethodni i sljedeći članak: « Radionica za djecu Dječja radionica »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok