MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 10. 2023.

Dječja radionica

Ovotjedna tema radionice bila je Noć vješticaOvotjedna tema radionice bila je Noć vještica(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Na petak 13., 13.10.2023. godine, održala se "Oazina" dječja radionica, na kojoj su se vršile pripreme za famoznu Noć vještica. Izrađivali su se jedni od simbola ovog praznika – šišmiši.

Krila šišmiša su se radila od debljeg crnog papira, zatim su se lijepila na štipaljku ili drveni štapić. Obris krila šišmiša ocrtala je voditeljica Sandra kako bi djeca mogla kopirati i izrezivati. Nakon izrezivanja, šišmišima su dodane oči i strašni zubi kako bi bili što strašniji. Barem u Lukinom slučaju. Kristijanov šišmiš spava, dok je dobroćudni šišmiš bio Marieva ideja.  

Svatko je izradio svog šišmiša koji će krasiti njihov dom povodom ovog praznika, a dok su djeca koncentrirano rezuckala krila koja nije bilo lako izrezati, voditeljica radionice je stigla uraditi ukras za prozor "Oazinog" dnevnog boravka.

"Oazine" dječje radionice održavaju se svakog petka od 17 sati u Društvenom centru u Belom Manastiru, a financira ih Grad Beli Manastir u sklopu projekta "Oaza u 2023.". Sva zainteresirana djeca su dobrodošla.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok