MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 02. 2024.

Radionica "Inventura kod neprofitnih organizacija"

Ispred "Oaze" sudjelovala je Sandra KušenićIspred "Oaze" sudjelovala je Sandra KušenićU četvrtak, 22.2.2024. godine, održana je online radionica "Inventura kod neprofitnih organizacija" u organizaciji Centra za civilne inicijative.

Radionica je održana u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Voditeljica radionice bila je Branka Zorić.

Ova tema jako je važna za rad udruga jer su sve udruge obavezne na kraju svake godine provesti inventuru. Na održanoj radionici dobivene su važne informacije kako provesti inventuru i što sve podliježe inventuri. Na kraju radionice postavljana su pitanja što je dodatno razrješilo dileme o navedenoj temi.

Ispred "Oaze" radionicu je pratila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok