MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 11. 2023.

Radionica o projektnom i financijskom izvještavanju

Ispred "Oaze" sudjelovala je Vesna NedićIspred "Oaze" sudjelovala je Vesna NedićU četvrtak, 23.11.2023. godine, s početkom od 11 sati, održana je radionica o financijskom i programskom izvještavanju za provoditelje malih i srednjih projekata financiranih od strane ACF Hrvatska. Na radionici se prošlo kroz izvještajne obrasce i dokumentaciju koju je potrebno priložiti uz izvješće donatoru.

Radionicu su vodile Ines Peleš, Milena Babić, Elizabeta Mijtović i Mirna Oberman iz Zaklade Slagalica.

Na radionici je, ispred "Oaze" bila prisutna Vesna Nedić, voditeljica projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" financiranog od Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj koji se uskoro završava, osoba koja je i zadužena za izvještavanje ovog projekta.

Radionica je bila podijeljena u dva dijela: "Programsko izvještavanje i uočene nepravilnosti" i "Financijsko izvještavanje i uočene nepravilnosti". Na njoj je sudjelovalo 57 osoba. Bilo je dosta pitanja poslije svakog dijela radionice.

Radionica je provedena online preko platforme Zoom.

* * *

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok