MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 11. 2023.

Sastanak i webinar "Umrežavanje i razvoj partnerstava"

Ispred "Oaze" sudjelovala su Vesna Nedić i Dragana BrnjevaracIspred "Oaze" sudjelovala su Vesna Nedić i Dragana BrnjevaracU četvrtak, 16.11.2023. godine, u 10 sati, počelo je održavanje 6. sastanka organizacija korisnica sredstava ACF-a i webinar s temom razvoja djelotvornih i održivih suradnji i partnerstava između OCD-a te drugih aktera iz javnog i poslovnog sektora. Sastanak se održao na platformi Zoom, a moderatori su bili Ivan Blažević i Marina Škrabalo iz Zaklade SOLIDARNA.

Sastanak je otpočeo pregledom postignuća ACF-a Hrvatska i plana aktivnosti do kraja ove godine. Govorilo se i o novostima i najavama vezanima uz postignuća i aktivnosti korisnika Fonda.

Nakon sastanaka održan je webinar "Umrežavanje i razvoj partnerstava" čiji su voditelji bili Marina Škrabalo i Ivan Blažević. Tema webinara se obradila kroz strukturiranu raspravu s fokusom na primjere dobre i loše prakse, a u svrhu definiranja pouka i preporuka za upravljanje suradničkim i partnerskim odnosima u okviru projekata, programa i zagovaračkih koalicija. Rasprave su se vodile u manjim grupama s fokusom na konkretne probleme i moguća rješenja.

Na sastanku i webinaru ispred "Oaze" sudjelovale su Vesna Nedić i Dragana Brnjevarac.

* * *

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok