MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 11. 2023.

Sastanak projektnog tima

Tanja, Vesna, Ana, Dragana i SandraTanja, Vesna, Ana, Dragana i SandraU petak, 10.11.2023. godine, s početkom u 15 sati, u "Oazi" je održan sastanak projektnog tima.

Kao i inače, na sastanku se pričalo o projektnim i programskim aktivnostima koje su održane, kao i o onima koje se trebaju održati u narednom periodu.

Na sastanku su bile prisutne: Sandra Kušenić, Ana Jeličić, Vesna Nedić, Dragana Brnjevarac i Tanja Novak.

Najviše se pričalo o projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" financiranog od Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj, koji se uskoro završava, i o programu "VolontirAti?" financiranom od Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike za koji se priprema polugodišnji izvještaj.

* * *

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok