MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 11. 2023.

Obilježavanje 20. godišnjice Nacionalne zaklade

Svečanost se održala u Hotelu Esplanade u ZagrebuSvečanost se održala u Hotelu Esplanade u ZagrebuU ponedjeljak, 6.11.2023. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica VesnaNedić prisustvovala je obilježavanju osnutka 20. godišnjice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Svečanost je održana u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade u Zagrebu.

Na njoj je prisustvovalo preko 400 predstavnika organizacija civilnoga društva, međunarodnih institucija, tijela državne uprave te lokalne i regionalne samouprave.

Nakon uvodnog dijela i pozdravnih govora, prikazan je video "Ljudi za ljude" u kojem je 20 osoba svjedočilo o promijeni života na bolje zahvaljujući podrškama Nacionalne zaklade.

U drugom dijelu svečanosti govorili su Upraviteljica Nacionalne zaklade Cvjetana Plavša-Matić, Marija Boltek, Zamjenica upraviteljice za razvojne programe, Luka Bogdan, Zamjenik upraviteljice za europske i sustavne programe te  Jelena Šišara, Voditeljica Samostalnog odjela za financije i opće poslove. Oni su kroz svoj govor istaknuli aktivnosti i postignuća u proteklih 20 godina djelovanja Nacionalne zaklade.

"Oaza" je dugi niz godina korisnica podrške Nacionalne zaklade, zahvaljujući kojoj su pružene adekvatnije usluge njenim korisnicima, kao i uspješnijem radu udruge.

Nakon svečanosti nastavilo se druženje udruga iz Ženske mreže Hrvatske. Osim predstavnice "Oaze" bile su prisutne i predstavnice udruga: Centra za podršku i razvoj civinog društva "DELFIN", Udruge žena Vukovar, Udruge Hera iz Križevaca, Informativnog centra Slavonski Brod i "Deše" iz Dubrovnika.

Cvjetana Plavša-MatićCvjetana Plavša-MatićDruženje članica Ženske mreže HrvatskeDruženje članica Ženske mreže Hrvatske

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok