MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 10. 2023.

Drugi dan studijskog putovanja u Vukovar

Drugi dan se posjetio i Muzej vučedolske kultureDrugi dan se posjetio i Muzej vučedolske kulture(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 11.10.2023. godine, drugog dana studijskog putovanja u Vukovar, gdje su "Oazine" zaposlenice Sandra, Ana, Dragana i Vesna posjetile Udrugu žena Vukovar, posjećen je Muzej vučedolske kulture gdje su arheološke i povijesne vrijednosti prezentirane na suvremeni način.

Nakon muzeja, posjećen je park šuma Adica koja se nalazi svega dva kilometra od središta grada gdje se prošetalo pješačkim stazama te se za kraj obišao Društveni vrt EKO START, primjer dobre prakse organiziranja zajednice, društvene umreženosti u lokalnoj zajednici, mjesto ekonomskog jačanja žena, poticanja volontiranja i suradnji sa ustanovama i institucijama.  

"Oazine" predstavnice su krenule kući s puno pozitivnih utisaka doživljenih na ovom stručnom putovanju u okviru Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, u organizaciji Udruge žena Vukovar.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok