MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 09. 2016.

"Volontiraj i ti": Završeno anketiranje gimnazijalaca

Pedagoginja Nina SavićPedagoginja Nina SavićU srijedu, 28. IX. 2016. godine, nastavljene su aktivnosti po projektu "Volontiraj i ti", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i kojega u partnerstvu provode Mirovna grupa Oaza i Gimnazija Beli Manastir.

Proteklog tjedna su, naime, "Oaze" aktivistice Vesna Nedić i Ana Jeličić proslijedile anketne upitnike u Gimnaziju na popunjavanje, a već ovoga tjedna učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda su ih i popunili.

Gimnazijalci popunjavaju anketne upitnikeGimnazijalci popunjavaju anketne upitnikeZahvaljujući ažurnosti pedagoginje Nine Savić i pedagoginje pripravnice Sonje Periškić još jedna faza projekta uspješno je obavljena, što će uvelike olakšati dalji rad. Sad slijedi obrada anketnih upitnika, čiji će rezultati biti objavljeni na ovoj web-stranici.

Onako letimično gledano može se reći da baranjski gimnazijalci ponešto znaju o volontiranju, da su poneki i sami volonteri ili su volontirali, a da toga nisu bili ni svjesni. Ali upravo zato se i provodi ovaj projekt u školi, među mladima, da bi se što više njih upoznalo s tom tematikom: s volontiranjem, s njegovim vrijednostima, s njegovim humanitarnim aspektom, a najviše s onim dijelom koji ispunjava srce volontera.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok