MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 25. 04. 2022.

Sastanak programskog tima

Predavač Nenad blažen među 'Oazinim' ženamaPredavač Nenad blažen među 'Oazinim' ženamaU ponedjeljak, 25.4.2022. godine, s početkom u 10 sati, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima u sastavu: Vesna Nedić, Ana Jeličić, Sandra Kušenić i Dragana Brnjevarac. Sastanak je održan u Hotelu Patria u Belom Manastiru.

Na sastanku se razgovaralo o nadolazećem predavanju Nenada Novaka u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", financiranom od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Detalji su se dogovarali odmah po dolasku predavača.

Govorilo se i o programu "Volontiraj i ti", financiranom od strane istog Ministarstva. Raspravljalo se i o manifestaciji Hrvatska volontira te Danima otvorenih vrata. Jedna od tema bila je i natječaj za Male projekte 2022. Usvajali su se i odbacivali razni prijedlozi aktivnosti, a ono što je bitno je da je dogovor oko pojedinosti uspješno postignut.

Ovaj konstruktivan sastanak završen je kako je i započeo, na suncu, uz kratko neobavezno čavrljanje, kavu i rahat lokum.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok