MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 25. 07. 2022.

Sastanak "Oazinog" programskog tima

Ana, Sandra, Dragana i VesnaAna, Sandra, Dragana i VesnaU ponedjeljak, 25.7.2022. godine, održan je sastanak "Oazinog" programskog tima u neformalnom okruženju. Trajao je od 8 do 11:30 sati. Na tom podužem sastanku bile su članice programskog tima: Ana Jeličić, Sandra Kušenić, Dragana Brnjevarac i Vesna Nedić (na slici).

Dnevni red, kao i na prethodnim sastancima, ticao se "Oazinih" programa "Dostojanstveno starenje" i "Volontiraj i ti", koje financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Najprije se vršila analiza provedenih aktivnosti, da bi se zatim dogovaralo provođenja nadolazećih aktivnosti spomenutih programa.

Razgovaralo se i o potencijalnom projektu i aktivnostima koje bi dolazile u sklopu njega. U obradi je jedan zahtjev za članstvo u ''Oazi'' pa su se članice dotakle i te teme.

Nakon toga završio je službeni dio sastanka, a u neformalnog dijelu "Oazine" zaposlenice razmijenile su novosti iz života i načine na koje se rashlađuju po trenutnim vrućinama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok