MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 06. 2022.

Sastanak programskog tima

Dragana, Ana, Vesna i SandraDragana, Ana, Vesna i SandraU četvrtak, 23.6.2022. godine, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima. Sastanak je održan u neformalnom okruženju, a započeo je u 9 sati.

Tema su bili programi "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financirani sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sastanku na otvorenom prisustvovale su Ana Jeličić, Vesna Nedić, Dragana Brnjevarac i Sandra Kušenić.

Razgovaralo se o budućim aktivnostima "Oazinih" programa – radionicama, izletima, šetnjama, druženjima… Ugovoren je datum za posjet domu za starije i nemoćne te se razgovaralo o nadolazećoj edukaciji o menadžmentu volontera. Članice programskog tima dotakle su se i dječjih radionica, inkluzivnog volontiranja i raznih obveza koje ih nestrpljivo čekaju.

Dva sata dogovaranja i sastavljanja rasporeda zadataka za svaku članicu brzo su prošla te je svaka otišla za svojim obvezama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok