MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 06. 2022.

Sastanak programskog tima

Sastanak u hladovini Anine teraseSastanak u hladovini Anine teraseU utorak, 7.6.2022. godine, održan je sastanak "Oazinog" programskog tima na terasi zaposlenice Ane. Sastanak je otpočeo u 10:30, a rasprava se vodila do 13 sati.

Dnevni red je okupirala samo jedna točka: Sajam udruga Baranje 2022. Iako se radilo o jednoj temi, "Oazi" je vrlo bitna jer je organizator navedenog događaja. Na svaki detalj treba misliti stoga su članice programskog tima, Sandra, Vesna, Ana i Dragana, kroz sve prošle i dogovorile.

U toku sastanka prolazilo se kroz evidenciju sudionika koji su se već prijavili, ali i dodavali novi koji su svoje prijavnice poslali u vrijeme sastanka. Kontaktirani su i razni obrti u svezi promidžbenog materijala te je na kraju odabran najoptimalniji.

Na kraju se porazgovaralo o programu "Volontiraj i ti" financiranom od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i raznim aktivnostima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok