MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 10. 2022.

Sastanak programskog tima

Sastanak je održao u 'Oazinim' prostorijamaSastanak je održao u 'Oazinim' prostorijamaU utorak, 11.10.2022. godine, održan je još jedan u nizu sastanaka "Oazinog" programskog tima koji sačinjavaju Vesna Nedić, Sandra Kušenić, Ana Jeličić i Dragana Brnjevarac. Sastanak je održan u "Oazinim" prostorijama u razdoblju od 16 do 18 sati.

Na sastanku su se rješavala pitanja vezana uz programe "Dostojanstveno starenje" i "Volontiraj i ti", financirane od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Članice tima pričale su o utiscima s događanja na kojima su prisustvovale od prošlog susreta, financijskom planu i planu rada.

U tijeku je priprema za Volontersku nagradu te su se vršili dogovori oko organizacije. Tijekom sastanka "prošle" su se i aktivnosti koje se do kraja godine trebaju obaviti u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" te su se predlagale lokacije za predstojeći izlet.

Početak likovno-kreativne radionice značio je kraj sastanka.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok