MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 08. 2022.

Sastanak programskog tima

Ana, Sandra, Dragana i VesnaAna, Sandra, Dragana i VesnaU utorak, 9.8.2022. godine, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima na terasi zaposlenice Ane. Trajao je u periodu od 9 do 11:30 sati. Sastanku su prisustvovale članice programskog tima, a to su: Ana Jeličić, Sandra Kušenić, Vesna Nedić i Dragana Brnjevarac.

Sastanak je protekao u razgovoru o aktivnostima, projektima i programima koji se provode. Riječ je o programima "Dostojanstveno starenje" i "Volontiraj i ti", financiranima od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Aktivnosti ta dva  programa, poput kreativnih radionica, igranja društvenih igara i inkluzivnog volontiranja, unatoč ljetnim vrućinama, odvijaju se po rasporedu. Na sastanku su spomenute i neke nove ideje za izlete i druženja.

Nakon formalnog dijela sastanka, a zatim i neformalnog čavrljanja, zaposlenice su pošle za svojim obavezama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok