MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 11. 2022.

Sastanak programskog tima

Dragana, Ana, Vesna i SandraDragana, Ana, Vesna i SandraU utorak, 15.11.2022. godine, s početkom u 15 sati, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima. Tema sastanka su bili, kao i u većini slučajeva do sada, programi "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financirani sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sastanak kojem su prisustvovale Sandra, Vesna, Ana i Dragana održan je u "Oazinom" dnevnom boravku. Po točkama dnevnog reda razgovaralo se o provođenju aktivnosti vezanih uz navedene programe, sudjelovanju i prijavi zaposlenica na događaje koje slijede u narednom periodu, sazivanju Upravnog odbora i skupštine Udruge, ali i o natječaju za volontera/volonterku godine raspisanog od strane "Oazinog" volonterskog centra.

Također, razgovor se vodio i o raspisanim novim natječajima na koje se "Oaza" planira prijaviti, raspoređivali su se radni zadaci te potpisivale i pečatirale članske iskaznice korisnica.

Kako to uvijek biva, sastanak se završio neformalnim razgovorom, oko 16:30 sati, netom prije početka likovno-kreativne radionice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok