MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 08. 2022.

Sastanak programskog tima

Dragana, Sandra, Ana i VesnaDragana, Sandra, Ana i VesnaU Hotelu Patria, 26.8.2022. godine, s početkom u 11:30 sati održan je sastanak "Oazinog" programskog tima. Na sastanku se vodila riječ o programima "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financiranima sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sastanku su prisustvovale Vesna Nedić, Sandra Kušenić, Ana Jeličić i Dragana Brnjevarac koje su raspravljale o aktivnostima u sklopu navedenih programa. Bilo je govora o provedenoj edukaciji "Menadžment volontera" i potvrdama koje se planiraju dodijeliti sudionicima, izradi filma volonterske akcije sadnje cvijeća i nadolazećem sastanku upravnog odbora.

Budući da počinje školska godina, vraćaju se i dječje radionice stoga se planiraju aktivnosti i odvija dogovor o kupnji materijala. Tema je bio i plan provedbe projekta Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj i suradnja s partnerskim organizacijama.

Kada se rasprave sve bitne teme vezane uz poslovanje udruge, na red dolaze neke neformalne, a zatim i kraj sastanka.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok